Pages

Friday, July 2, 2010

{ parenting } "Mama, rayyan nak eat.."


This is a great book by Wardina. Go get it...! Nanti saya review yer.. Sebagai seorang ibu, saya sedaya upaya memberi yang terbaik untuk anak2 saya.. Saya akan cuba masak makanan berkhasiat untuk rayyan, and no no to junk food. Kalau paling malas pun, ambik brockoli letak dalam periuk nasi yang ada nasi yang dah masak, panaskan.. bagi rayyan buat macam makan gula2.. he loves it. dia suka isap2 kemanisan brockoli tuh.
Ok, saya harus tidur sekarang. esok sambung lagi mbfpc.. kat melaka nih..
later ok.

love,
mama fathinz

4 comments:

Mommy Lyna said...

Plz plz review it ASAP :D mcm best je buku tu!

mummy said...

Reviewla Fatin. Interested to buy but nak tau worth it tak?

fathinz md nor said...

ok ok. blum abis baca. nanti kite review yer..

fathinz md nor said...

ok ok. blum abis baca. nanti kite review yer..

Lovely stories you might like

Blog Widget by LinkWithin