Pages

Thursday, January 20, 2011

Mama Al Rayyan lagi!


pernah tak rasa banyak sangat nak cerita sampai tatau nak cerita yang mana satu dulu sampai tak cerita langsung?

hehe.

ok azam Maal Hijrah, nak update blog selalu.
gagal.

azam tahun baru, nak update blog selalu.
gagal lagi.

ok azam sempena lagi seminggu nak birthday nak update blog selalu.
kira berjaya lah ni kan ;p

ok yang kat atas tuh gambar latest Al Jannah.
sudah sepuluh bulan.
makin comel. bijak.
naik tangga dah sampai tingkat atas.
fuhh.

koleksi baju masih tak sampai 10 helai,
yang lain pakai abg dia punya.
kedekut punye mama. huhu.

owhh.. dan abang rayyan dah pergi sekolah. 4 jam sehari.
esok kita cerita pasal sekolah abg rayyan ok?

love,
mama alrayyanz

4 comments:

mariaariffbaby.com said...

wah..cepatnya masa berlalu..
jannah dah 10 bulan..
:)

CT said...

:) kalau sudi, mai la amik baju kakak2 die ni...kat rumah puchong...:)

fathinz md nor said...

cepat kan intan.. tulah pasal. mule lah gelenya nak adik dia plak. huhu
kak siti.. sangatlah sudi ;)

CT said...

mai mai...:) xtau la cantek ke idak di mata awak..:)

i like ur book cabinet..dari dolu bercinta nak beli white one..tp lom beli2 gi sbb rak sedia ada masih berkeadaan baik..:)

Lovely stories you might like

Blog Widget by LinkWithin