Pages

Monday, January 24, 2011

kalau tempat tempat menarik tepi rumah, mesti tiga tahun sekali pun belum tentu pergi kan?

haaa. i-city. dekat je. rayyan pun kalau naik basikal sampai.
haip. tapi bercinta betul nak pergi. selepas beberapa bulan pindah sini, barulah pertama kali bawak Ummi dan adik2 ke sini..
i-city ni masuk dia RM10 per car.. kalau jalan kaki, free lah hehe.
so nanti kalau makan2, atau masuk rumah ice nih, boleh rebate balik rm10 nih..
rumah salji ni pulak, first time pegi, RM10 utk 5 org. second time pergi, RM25 beli satu percuma satu. yang kali ini, dah fix price RM25 sorg dewasa, rm20 kanak2. bawah 3 thn free, baby tidak digalakkan..

masa first time masuk, dapat masuk sekejap jer. sebab bawak jannah sekali. so yg kali ni, encik suami dan jannah stay kat luar, mama dan makcik2 serta nenda rayyan main slide2 semua. hee.

rayyan suka. rayyan cakap, masuk rumah peti ais.
ada rezeki kita pergi lagi ya!

3 comments:

CT said...

tak pernah pegi lagi..ada snow walk rupenye...hmm one of our activity to be later...ntah la bila...

fathinz md nor said...

kak, best tau.. yang belah ice tu lah. yg icity takde pe snagat

CT said...

ok ok...akan dimasukkan dlm list..:)

Lovely stories you might like

Blog Widget by LinkWithin