Pages

Friday, May 7, 2010

{weddings} Jannah second trip to weddings

Ni second time Jannah pegi wedding.. yang first kan tolong mama buat pelamin.. kali ni wedding good friend papa, kat pekan nenas johor. pelamin sangat cantik. baju pengantin pun sangat cantik.. nanti makngah dan makteh rayyan kawen, nak design baju camnih lah..!

buat Naz and Yazid, selamat pengantin baru..

lepas tuh, g satu wedding lagi kat taman-saya-lupa-namanya pulak.. pastuh kakak penganting suh pengantin cium Jannah. baru fathin tau, kalau baby kecik g wedding pengantin kena cium dia supaya tak demam2 nanti huhuu. layan je lah.

love, 
mama fathinz

2 comments:

Ummu Ibtisam @ Mardziah Mohd Lokoman said...

Ingatkan pangantin cium baby sebab nak ambik "berkat" (biar cepat pregnant). Rupanya tak nak bagi baby demam?First time dengar.

fathinz md nor said...

aah betul. first time jugak tahu. masalahnye semua makcik2 pakcik2 kat situ cakap ehh baru first time datang wedding ke.. haa suruh pengantin ciumkan.. ikot je lah. sebbaik Jannah wangi ;p

Lovely stories you might like

Blog Widget by LinkWithin