Pages

Thursday, May 6, 2010

the trip to the hospital

smlm, genap al Jannah 2bulan 1 hari, so kena g checkup and 2month jab. ok bab nama2 jab nih series tak penah nak hafal.. sambil tunggu2, nurse tanya nak buat pneumococcal tak.. ok. sekali teringat rayyan pun 18month nye booster belum. so encik suami cakap buat sekali, senang.

jannah dah 4.4 kg. ok kalau tanpa dress, 4.27kg...
little Jannah had her sterimar sbb selsema
mule2 muke Jannah releks je
aduu nih sangat kasihan
lepas tu abang Rayyan pulak
then kena gi fisio, nak sedut selsema Jannah
owhh lepas tuh, fathin pulak kena checkup dgn doc Laila.. and buat papsmear sekali. alhamdulillah, papsmear tuh tak setakut dan sesakit yang dijangka. tak sakit langsung. cume selalu tgk kat net, macam horror je kan.. untuk kawan2 yang belum buat papsmear, mungkin boleh try..

love, 
mama fathinz

2 comments:

CT said...

alahai siannye jannah...kekecik dah kene sedut selsema...suh papa die sedut je...lagi berkat...:P

fathinz md nor said...

kesian kan.. sedih kite tgk.. but smpi sekrg stil selsema

Lovely stories you might like

Blog Widget by LinkWithin