Pages

Tuesday, March 2, 2010

Rayyan Beli Baju utk Adik..~


Mama rayyan is 37 weeks pregnent, now kena prepare everything dah..
mentally, physically, financially.. actually barang2 adik rayyan masih belum beli apape. 
just this two little cute dress. 
mama baru nk browse for the baby comforter, set confinement, and lain2.. 
now can everything boleh beli online, so tk lah risau sangat.. 
nanti dah deliver baru mama shop lah yer..

Alhamdulillah, Rayyan looks dah ready for the newborn. hari2 dia akan sebut baby, baby..
Jadi abg yg baik ok sayang..

love, 
mama rayyan

3 comments:

mariaariffbaby said...

fathinz...awak lagi 20 hari lagi kan..
glup...takut tak?

btw, u aktif..sure ok..
nak bersalin kat ner yang?

fathinz md nor said...

awak, kite bersalin insyaAllah kat Doc Laila Putri JB.
but if ade kat seremban, defenitly pg kat dr Ishak.. dia siap azan masa sambut rayyan. u akan rasa best sgt. takot nih.. the hospital beg langsung tak siap lagi. mlm nih baru nk ajak hubby shop.

MUMMYAR said...

slm kenal....cute nya dia...
jom singgah blog sy ye...i dh follow ur blog

Lovely stories you might like

Blog Widget by LinkWithin