Pages

Friday, March 26, 2010

{ our stories } Sedih Yang Tak Boleh Menangis..~

Antara perkara paling sedih dalam hidup adalah apabila kereta yang kite beli pinjam kt bank, tetibe lenyap sekelip mata.. 16 march malam, hubby, rayyan, ummi and adik2 keluar makan and celebrate birthday Hanan kat restoran singgah selalu, sambil2 tuh papa send kete utk cuci, kat sebelah restoran.. balik je nk ambik, carik kunci keter ngan num kad 36.. dah takde.. i was at home, jaga Jannah sbb masih dalam confinement kan.. For the first few days, mmg ok boleh terima kenyataan.. tp bile dah seminggu, asyik teringat2 and sedih plak.. harituh masa balik checkup Jannah, ternampak accord kaler kelabu, tetibe emo terus nangis.. apelah heeee.. 
kat sekolah lama, sempena program alumni..
gambar nih org honda yg suh ambik ok hhehee..

Apapun, benda dah jadi, kenalah pasrah dan redha.. Juga bersyukur sbb kete tuh tak dicurik by force, and no one was hurt.. Pasti ade hikmahnya.. Atau mungkin jugak.. Allah nak gantikan dgn yang ini.. 
atau yg ini..
atau yg nih..

heheeee.. ok mari kite berangan.. atau mari doakan angan2 jadi reality.. ;p

1 comment:

glam.mama said...

La kesiannya...I pun pernah experience kereta I kena curi. Memang terkejut and so sad...still upsets me to this day, how can anyone just take people's things like that? Anyway, harap2 doa you termakbul ya...that red car is hot ;D

Lovely stories you might like

Blog Widget by LinkWithin