Pages

Friday, October 15, 2010

{ family } kehidupan baru, pastinya lebih indah

dari nak ucap salam ramadhan, sampai dah habis hari raya.. tak usik2 blog nih.. ada kawan2 yang dah tau, fathin dah berpindah dari JB ke Shah Alam.. yeah. selamat datang ke Klang Valley. Selamat datang ke traffic jam.. ;)
Baru mahu seronok merasa hidup di rumah sendiri, saya dan suami bersetuju utk pindah ke Shah Alam. banyak perkara2 yang telah difikirkan masak2 sebelum sebarang persetujuan dibuat. bukan senang bulan 1 pindah rumah beli, kemudian bulan 9 berpindah lagi..
pastinya, tiap sesuatu ada hikmahnya. kami bahagia. sungguh bahagia.. rayyan dan jannah juga makin gembira. keluarga juga pastinya. hampir tiap minggu, kami boleh bertemu ibu ayah, nenek atok, dan makcik2 rayyan..
pakcu dan makcu antara org terawal menziarahi datang berhari raya di rumah kami.. seronok melihat kami sepupu2 bermain bersama.. tak sabar utk cuti sekolah. nak bawa anak2 pakcu tidur rumah rayyan ok..!
anak2 dara dah semuanya..

owh, dan jangan lupa, kalau nak renovate rumah ke, interior ke, cat rumah ke, bina rumah ke.. call papa ngan mama rayyan tau..! nanti rayyan datang ukur rumah naik basikal atas ranger. ;)

love,
mama al rayyanz

6 comments:

Qistina said...

salam...umah sis seksyen berapa

Anonymous said...

takpe..
atleast its for better life kan..

fathinz.. mish u!

iCaLoVeZiE said...

ica dah lama ikut kamu. sejak di FP.lepas jumpa what a lovely wedding, tak tau ape lagi cerita fathin. ari ni jumpa blog fathin! congrats for the newborn. walaupun dah lewat nak ucap ni. :D

mummy said...

Fatin,
It's Anjung Kristal kan?
If it is, Welcome to the neighbourhood. :)

fathinz md nor said...

thank you ica..! nanti ada rezeki kite jumpe ok.
mummy, haa sudah baca blog kamu. kamu jalan berapa yer. nanti lalu rumah bunyikan loceng ok. kite boleh gosip berhemah ;)

Anonymous said...

bahagianya bisa kumpul bareng dengan semua anggota keluarga..
jika ingin tau profil saya silahkan kunjungi..
click this

Lovely stories you might like

Blog Widget by LinkWithin