Pages

Monday, October 19, 2009

al rayyan sedang belajar jalan


my handsome boy al Rayyan is 14 month, 2 weeks rite now. Rayyan loves his raya shoes so much. bile mama cakap jom jalan je.. dia dah pandai ambik kasut and letak kat kaki.. 
smlm, rayyan ajak papa jalan2 kat luar rumah anti Diana, masa open house umah dia..
papa ckp, kenot keluar.. dirty kena pakai kasut.. rayyan masuk dalam rumah and ambik kasut dia tepi handbeg mama.. muaaahh  i love u lah rayyan bijak..

rayyan masih belum confident utk jalan sendiri.. kalau dapat pegang ujung jari mama pun jadilah.. tp kalau kat rumah yg ade carpet, boleh jugak dia jalan 2, 3 step. record paling banyak 12 step... tkpe nanti dah besar, rayyan boleh jalan2 banyak2, bermusafir di bumi Allah ini yer..

love,
mama

3 comments:

perempuanku said...

ala si comel ni... geram betul!!!

Hanz said...

Salam Fathin...lama x update blog..dah lain muka rayyan, tambah encem! Marilah join my giveaway..deadline 15th Nov ni..

fathinz md nor said...

kak hanz, tenkiuuu.. actually hari2 kite view blog akak..
tapi silent reader hehehhe. nanti insyaAllah kite join ye

Lovely stories you might like

Blog Widget by LinkWithin